به گزارش سینماپرس، محمد کاظم تبار دبیر تئاتر مقاومت در برنامه سلام خبرنگار شبکه خبر گفت: بهجای اینکه تئاتر دفاع مقدس فقط برای یک گروه خاص از مخاطبان باشد، سعی کردیم تا دامنه وسیعتری از مخاطبان را درگیر کنیم. به همین دلیل، یکی از تغییرات کلیدی ما، افزایش زمان برگزاری جشنواره بود. پیش از این، جشنواره در ۶ یا ۷ روز برگزار میشد، اما ما این مدتزمان را به ۴۵ روز افزایش دادیم تا فرصت بیشتری برای اجرا و داوری آثار داشته باشیم.
وی ادامه داد: تمامی گروههایی که در جشنواره شرکت میکنند و اثرشان مورد پذیرش قرار میگیرد، از حمایت مالی برخوردار خواهند شد. ما برای هر گروه مبلغی معین تعیین کردهایم که معمولاً بین ۷۰ تا ۱۰۰ میلیون تومان است.
کاظم تبار اضافه کرد: به طور کلی در برخی موارد، ارگانهای محلی نیز به گروهها کمک میکنند. بهعنوان مثال، در یک شهر یکی از ارگانها بهطور جداگانه مبلغ ۴۰۰ میلیون تومان به یک گروه حمایت مالی ارائه داد. این موضوع به ما نشان داد که ارگانهای محلی نیز میتوانند در توسعه تئاتر دفاع مقدس نقش مهمی ایفا کنند.
دبیر تئاتر مقاومت اضافه کرد: در این دوره، ما از ۲۸ استان متن دریافت کردیم که ۲۶ استان موفق شدند آثار خود را به جشنواره ارائه دهند برنامه اصلی ما این است که جشنواره تئاتر مقاومت را بهسمت جریانسازی فرهنگی پیش ببریم. ما قصد داریم اجرای عمومی آثار برگزیده را بهطور گسترده در سراسر کشور به اجرا دربیاوریم تا مخاطبان بیشتری با این آثار آشنا شوند.
وی بیان کرد: تئاتر خیابانی سردار آسمانی در واقع بخشی از جشنواره تئاتر مقاومت است و امسال بهعنوان یکی از موضوعات اصلی جشنواره مطرح شد. این به معنای آن نیست که این بخش جداگانه برگزار شود، بلکه موضوع سردار شهید قاسم سلیمانی و دیگر شهدای معاصر بهطور مستقیم وارد جشنواره شده است. البته سیاستگذاری برای این بخش با روایت فتح است و آنها اعلام خواهند کرد که در آینده چه برنامهای برای این موضوع دارند.
به گفته کاظم تبار، هیچ اثری خارج از این موضوعات پذیرفته نشد. از ۳۱۹ طرحی که برای بخش خیابانی دریافت کردیم، ۵۶ اثر پذیرفته شد و از این تعداد، ۲۳ اثر به موضوع غزه پرداختهاند.
ارسال نظر